Servicii

Beneficii membrii

Scopul Asociatiei Oanenilor de Afaceri Arges este dezvoltarea activitatii economice a membrilor sai, a Municipiului Pitesti si a judetului Arges, cu implicare in adaptarea vietii economice la conditiile Uniunii Europene, reprezentarea unitara a intereselor membrilor sai, atragerea de investitii si fonduri nerambursabile din Romania si din stainatate.

Oferim membrilor nostri o serie de facilitati si oportunitati, plus posibilitatea de a se cunoaste intre ei si a stabili noi relatii de colaborare si prietenie prin intermediul evenimentelor organizate:

Membri AOA beneficiaza de:

Reprezentare, promovare, sustinere si protejare a intereselor in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice;

Activitati de instruire si invatamant prin desfasurarea de programe de pregatire la toate nivelurile si seminarii in domeniile: informatica, finante/contabilitate, birotica, marketing, management, conjura economica, legislatie, cursuri pentru obtinerea de atestate internationale in limbi straine, etc. pentru toate categoriile de personal, inclusiv pregatire pentru angajare in domenii de interes solicitate de membri pentru tineri, someri, persoane in cautarea unui loc de munca;

Participarea la seminarii, work-shop-uri, grupuri de lucru, meeting-uri, dedicate informarii/ intalniri cu specialisti pe diverse teme de actualitate pentru mediul de afaceri.

Acordarea de consultanta in  afaceri, efectuarea  de studii de marketing, studii de fezabilitate, studii de prognoza, desfasurarea de activitati pe piata muncii: marketing, mediere, invatarea procedeelor de cautare, obtinere si pastrare a unui loc de munca, desfasurarea de activitati de intermedieri financiare si alte activitati pentru intreprinderi.

Posibilitatea beneficierii de fonduri de asistenta mutuala (intrajutorare), ce vor fi utilizate pe baza de regulamente emise in acest scop, constituitede AOA impreuna cu alte asociatii de afaceri, cu alte persoane juridice sau fizice.

Ce presupune calitatea de membru AOA?

Ca membru al Asociatie Oamenilor de Afaceri Arges  ,companiile ce au aderat printr-un protocol de colaborare, au atât beneficii cât și îndatoriri.

Asfel companiile trebuie sa respecte Statutul si Regulamentul Asociației să participe activ la Adunari Generale și alegeri din cadrul Asociației.

Să solicite sprijin / informare / consultanță în toate domeniile de competență ale AOA

BENEFICIAZĂ DE SPRIJINUL AOA

Infiintare companii

Asociatia Oamenilor de Afaceri ofera sprijin persoanelor care doresc sa infiinteze o companie in jud Arges, oferind suport juridic si logistic in intocmirea dosarului de infiintare si consultanta in demararea unui business de succes.

SUPORT ÎN ACTIVITATEA MEMBRILOR

Cere informatii - MEMBRII -

Doriți să aflii informații legate de activitate / evenimente/ intermediere contact cu alți membrii.

Doriți să stabiliți o întâlnire cu reprezentanții AOA pentru a discuta pe diverse teme de interes?

Vrei sa devi membru AOA?