Dispozitiv de tratare a bolilor cronice Suyzeko, hipertensiune arterială, tulburări cognitive, boli de rinichi

Dispozitiv de tratare a bolilor cronice Suyzeko, hipertensiune arterială, tulburări cognitive, boli de rinichi

Proiectul Erasmus+ e4CARE cofinantat de Uniunea Europeana, este un raspuns concret la noile provocari aduse de digitalizarea progresiva, dar problematica, a serviciilor de asistenta medicala (HC) si de asistenta sociala (SC), dat de Consortiul format de firme din 4 tari. Implementarea digitalizarii serviciilor intampina diverse probleme, intre ele putand enumera lipsa competentelor digitale personalizate in cadrul fortei de munca din domeniul  HC&SC, dar si constrangerile reglementarilor legale cu privire la schimbarea modelului de ingrijire.

Ca exemplu de digitalizare, va prezentam Dispozitiv de tratare a bolilor cronice Suyzeko, hipertensiune arterială, tulburări cognitive, boli de rinichi

, prin folosirea caruia puteti obtine nenumarate beneficii:

Prin folosirea dispozitivului de tratare a bolilor cronice Suyzeko structura moleculara a proteinei (enzime si alte proteine functionale) din sange se va schimba iar dupa terapie organismul va beneficia de urmatoarele efecte biologice:

1. Schimbarea proprietăților hemoreologiei sângelui si reducerea  vâscozitatea sângelui integral, vâscozitatea plasmei, capacitatea de agregare a trombocitelor și capacitatea de agregare a globulelor roșii și deformabilitatea forței celulelor roșii pentru a reduce coagularea sângelui, a suprima trombogeneza și a îmbunătăți circulația, în special microcirculația.

2. Reglarea stării imunitare a corpului (inclusiv imunitatea umorală și imunitatea celulară) îmbunătățește rezistența organismului la boli și ajută la recuperarea bolilor infecțioase și legate de alergii și autoimunitate.

3. Reducerea starii de intoxicație a organismului. Îmbunătățirea activitatii superoxid dismutazei (SOD, un fel de enzimă pentru eliminarea radicalilor liberi) în organism, reduce substanța moleculară medie (MMS) și reduce alte stive, astfel încât organismul să fie protejat de deteriorarea radicalilor liberi, MMS și a altor substanțe toxice.

Mai multe informatii despre e4CARE si despre Dispozitiv de tratare a bolilor cronice Suyzeko, hipertensiune arterială, tulburări cognitive, boli de rinichi

– inclusiv un clip video de prezentare, puteti gasi accesand site-ul proiectului: www.e4care.eu