Dispozitiv COZING QLX01 pentru remedierea prostatei pentru barbati

Dispozitiv COZING QLX01 pentru remedierea prostatei pentru barbati

Proiectul Erasmus+ e4CARE cofinantat de Uniunea Europeana, este un raspuns concret la noile provocari aduse de digitalizarea progresiva, dar problematica, a serviciilor de asistenta medicala (HC) si de asistenta sociala (SC), dat de Consortiul format de firme din 4 tari. Implementarea digitalizarii serviciilor intampina diverse probleme, intre ele putand enumera lipsa competentelor digitale personalizate in cadrul fortei de munca din domeniul  HC&SC, dar si constrangerile reglementarilor legale cu privire la schimbarea modelului de ingrijire.

Ca exemplu de digitalizare, va prezentam Dispozitivul COZING QLX01 pentru remedierea prostatei pentru barbati

, prin folosirea caruia puteti obtine nenumarate beneficii:

– combină pulsul electronic și tratamentul acupunctului din China pentru a îmbunătăți întregul mediu al cavității pelvine și a crește circulația sângelui în cavitatea pelviană generală.

– permite creșterea fluxului de sânge în țesutul slăbit pentru a îmbunătăți recuperarea și ameliorarea durerii.

Dispozitivul de terapie cu microcurent de prostată aplică curentul de impuls de mare energie pentru a acționa asupra acupunctului care este aproape de zona focală.

Are efect analgezic, deoarece poate stimula și controla direct nervul pentru a promova dilatarea vaselor și circulația sângelui, ducând astfel la creșterea conținutului de Bendorfină.

Mai multe informatii despre e4CARE si despre Dispozitivul COZING QLX01 pentru remedierea prostatei pentru barbati

– inclusiv un clip video de prezentare, puteti gasi accesand site-ul proiectului: www.e4care.eu