CURSURI

Asociatia Oamenilor de Afaceri desfasoara inca din anul 2011 cursuri de formare profesionala dedicate atat membrilor cat si companiilor interesate sa isi formeze profesional pe calificari solicitate de lege sau pentru a imbunatatii nivelul de instruire al personalului.

De-alungul timpului Asociatia a desfasurat atat prin autorizare cat si prin parteneri o serie de cursuri solicitate pe piata muncii: de la specialisti in Resurse Umane, la manager Proiect, Managementul Deșeurilor, Achizitii Publice, Competențe Antreprenoriale Contabilitate până la limbi străine Engleza cu acreditare Cambrige si o serie de cursuri gratuite – finantate prin Proiecte Europene dedicate persoanelor inactive / somerilor si tinerilor  in vederea obtinerii de competente practice pentru cele mai cautate meserii din piata muncii relevate in urma studiilor de piata.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.