Concentrator de oxygen – oxygenator perfect 02

Concentrator de oxygen – oxygenator perfect 02

Proiectul Erasmus+ e4CARE cofinantat de Uniunea Europeana, este un raspuns concret la noile provocari aduse de digitalizarea progresiva, dar problematica, a serviciilor de asistenta medicala (HC) si de asistenta sociala (SC), dat de Consortiul format de firme din 4 tari. Implementarea digitalizarii serviciilor intampina diverse probleme, intre ele putand enumera lipsa competentelor digitale personalizate in cadrul fortei de munca din domeniul  HC&SC, dar si constrangerile reglementarilor legale cu privire la schimbarea modelului de ingrijire.

Ca exemplu de digitalizare, va prezentam Concentrator de oxygen – oxygenator perfect 02, prin folosirea caruia puteti obtine nenumarate beneficii:

Concentratorul de oxygen – oxygenator perfect 02 ofera acasa o terapie de oxygen suplimentar pentru pacientii care sufera de boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), boli cardiovasculare si tulburari pulmonare.

Debitul de oxygen este de calitate medicala si are o puritate intre 87 si 95,6 % la toate debitele.

Concentratoarele moderne de oxigen demonstrează o fiabilitate excelentă pe termen lung, așa cum se arată în datele prezentate. Având în vedere că au fost observate doar abateri nesemnificative clinic ale FiO2, oxigenoterapia pe termen lung rămâne o modalitate eficientă de tratament în ambulatoriu, cu suport fiabil al dispozitivului pentru a asigura rezultate pozitive ale pacientului în timpul tratamentul la domiciliu al bronșitei cronice hipoxice și al emfizemului.

Concentratorul de oxygen – oxygenator perfect 02 are o functionare silentioasa si un consum efficient de energie.

Mai multe informatii despre e4CARE si despre Concentrator de oxygen – oxygenator perfect 02

– inclusiv un clip video de prezentare, puteti gasi accesand site-ul proiectului: www.e4care.eu