“Centrul Tehnic TITU – Renault Technologie Roumanie”- 14.04.2016

Ca urmare a parteneriatului dintre Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges si Centrul Tehnic Titu avem deosebita placere de a va invita sa participati la o vizita organizata la Centrul Tehnic Titu – Renault Technologie Roumanie.

Scopul vizitei este de a dezvolta o colaborare intre mediul economic argesean si Centrul Tehnic Titu – Renault Technologie Roumanie. Astfel oamenii de afaceri pot vizita si observa modul in care lucreaza acest actor important în dezvoltarea gamei la nivel mondial si a explora noi oportunitÄ�Å£i de colaborare

Data propusa a evenimentului este 14.04.2016 ora 09:30.

Grupul Renault, prin toate activitatile sale contribuie foarte mult la dezvoltarea judetul Arges, atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere social.

Renault Technologie Roumanie (RTR) este singurul centru complet de inginerie auto din Europa de Est si zona mediteraneana si cel mai mare centru de inginerie Renault din afara Frantei, cu circa 2300 de ingineri.

Va rugam sa confirmati participarea din partea firmei dumneavoastra la aceasta adresa de email ziar.aoaarges@gmail.com si aoaarges@gmail.com    sau telefonic la numerele:

0724049694  / 0248219299 – Neagu Adrian